Jäsenkorjaajatodistus ja koulutuksen tuntimäärät

Koulutuksen tuntimäärät muuttuvat ja mukaan tulee näyttöön perustuva osaaminen. Edelläkävijänä on Suomen Jäsenkorjaajakoulu kehittänyt tämänkin asian ensimmäisenä.

Koulutuksen suorittaminen on sekä halvempaa, että nopeampaa. Hierojat, tai jo jäsenkorjausta opiskelleet voivat saada vapautuksia opiskelusta ja korvata osan näytöllä. Osasta kirjallisista kokeista luovutaan.

Erikoistumiskoulutus muuttuu kurssimuotoiseksi ja jokaisesta kurssista saa todistuksen.

Muutokset tuntimääriin tulevat voimaan 1.12.2016

Koulutus on monimuotokoulutusta, joka sisältää osioittain varsinaisen jäsenkorjaajakoulutuksen, hoitoharjoittelun koulutuksessa sekä itsenäisesti, anatomian ja fysiologian sekä tautiopin opiskelun etäopiskeluna ja koulutuksen aikana, työnäytteet ja kokeet.

Jäsenkorjaajatodistuksen saa suoritettuaan:

Peruskoulutus: sisältää 10 osaa, yht. 120 h lähikoulutusta ja 50 dokumentoitua oppilaan itse tekemää hoitotapausta  n. 80 h . Etäopiskelua 90 h. Peruskoulutus yhteensä 290 h. Syventävä koulutus: 2 osaa lähikoulutusta 30 h. yhteensä 320 h.

Lähikoulutusjaksot järjestetään viikonloppuisin.

Yksi peruskoulutusosa maksaa 185e.

Yksi syventävä koulutusosa maksaa 195e.

sis.alv 24% .

Koulutus maksetaan vain osa kerrallaan ( esim. 185e), kun se on suoritettu.

Erikoistumiskoulutus:

Erikoistumiskurssit mm.
- äkilliset selkäkivut, noidannuoli jne.
- jäätynyt olkapää
- si-nivel
- iskias
- äkilliset niskakivut
- hermoheijastekivut
- jännitysniska
- tenniskyynärpää
- nilkan- ja polven nyrjähdysten korjaus

Kouluttaja ja oppilas sitoutuu osallistumaan vain yhteen koulutusosaan kerrallaan ja voi suorittaa ne omaa tahtia.

Koulun opettama suomalainen jäsenkorjaus kuuluu vaihtoehtohoitoihin.

Suomalainen jäsenkorjaaja -nimikettä voi käyttää ainoastaan koulutuksen suorittanut.

Koulutuksessa opitaan standardit otteet tutkimusta ja hoitamista varten. Koulutuksen tarkoituksena on opettaa suomalaisen jäsenkorjauksen perusteet.

Jäsenkorjaajalla on paljon asioita, jotka oppii vain kokemuksen kautta.  Kehittyminen jäsenkorjaajana on jatkuvaa, elinikäistä.

Tervetuloa Suomen Jäsenkorjaajakouluun!