Oppilaalle‎ > ‎

Jäsenkorjaajakoulutus 2020 jäsenkorjaus 2020 koulutus


   
Jokaisessa koulutuksessa mukana uusille aloittajille peruskoulutus 1. osa  ja jo koulutuksessa oleville osat 2 - 10.  Ilmoittaudu. 
Ilmoittautuminen  ( napauta tekstiä ) 
Kaikki alkavat koulutukset sisältävät alkeiskoulutuksen uusille oppilaille ja voit aloittaa ilman pohjakoulutusta. Tervetuloa!

                

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Suomalainen jäsenkorjaus on selän, nivelten, sekä lihas- ja jännevaivojen mobilisaatiohoitomenetelmä.

Koulutus vastaa moniin asiakkaitakin vaivaaviin kysymyksiin, kuten miksi jalat eivät voi olla samanmittaisia? Mikä aiheuttaa SI-nivelen sijoiltaanmenon? Miksi toinen olkapää on aina toista alempana, vaikka ihminen on aivan terve. Miksi terveelläkin on selkä lihaksistoltaan toispuoleinen? Lantio on vinossa, mutta selkä on kivuton. Mikä oikeasti aiheuttaa selkäkivun? 

Suomalaisen jäsenkorjauksen erikoisuuksia ovat mm. löydöt siitä, mikä aiheuttaa jalan muuttumisen pidemmäksi, täsmälliset kolme asentovirhettä, jotka aiheuttavat noidannuolen, ja ns. hiirikäden erittäin tuloksellinen hoitotapa. Lisäksi menetelmään sisältyy täsmälliset nikamaheijastekipujen aiheuttajat esim. tenniskyynärpäähän ja olkapäihin sekä niskaan. Jännitysniskaan ja fibromyalgisiin oireisiin on omat tekniikkansa. Nämä ovat siis vain suomalaisessa menetelmässä, muilta osin koulutus sisältää tietysti vanhat ja jäsenkorjauksen kehittyneemmät tekniikat.  
Suomalainen jäsenkorjaus ei sisällä voimakkaita otteita eikä asiakkaan niskaa väännellä nopeasti eri suuntiin.
Suomalainen jäsenkorjaus on ikivanha parantajien käyttämä tehokkain hoitotapa, me tutkimme joka käynnillä muutokset ja hoito etenee sen mukaan. Hoidossa ihminen huomioidaan kokonaisuutena erilaisine vaivoineen ja ymmärretään anatominen yksilöllisyys. 

Hyvän jäsenkorjaajan erottaa juuri siitä, että hän löytää yksilölliset liikerataestot ja korjaa ne.
Kaikkien asiakkaiden hoitaminen rutiinisti aina "varpaista päähän ja vauvasta vaariin" samalla kaavalla ei ole kovinkaan hyvä tapa hoitaa, siinä jää huomioimatta tarkat kohdat. 
 
Todellista kokonaisuuden hoitoa on ottaa huomioon, että jokainen ihminen on yksilö, henkinen ja fyysinen kokonaisuus.  

   
 
           
                                       
 Asiakkaiden yleisimmät käyntisyyt:
  •     äkilliset alaselkävaivat
  •     äkilliset niskavaivat
  •     äkilliset yläselän, lapojen väliset kivut
  •     iskias, sekä polven, nilkan tai käsien kivut
  •     päänsärky, hartiakipu
  •     nyrjähdykset nilkoissa

Näitä vaivoja jotkut kutsuvat toisillakin nimillä, kuten noidannuoli, lumbago, fasettilukko, iskias, plantaarifaskiitti tai luupiikki kantapäässä, Mortonin neurooma, jäätynyt olkapää, tenniskyynärpää, jännitysniska, migreeni, SI-nivel, ym.
Ilmoittautumiset puhelimitse: sähköpostilla: info@jasenkorjaajakoulu.com.

Koulun osoite: Välitie 1, 90830 Haukipudas                            
Comments