Ajankohtaista:

Suomen Jäsenkorjaajakoulun osoite Tampereella on :

Possijärvenkatu 1, Tampere.

Ilmoittautuminen

Suomen Jäsenkorjaajakoulu taas ensimmäisenä alalla!

Uusin asia on hoitosääntöjen luominen suomalaiseen jäsenkorjaukseen. Jäsenkorjauksesta on nykyään runsaasti alalajeja, nämä toimivat näköjään ilman mitään hoitosäännöstöä.

Koulun opettaman menetelmän alku on vanhempi kuin nykyisten jäsenkorjauksen alalajien, se on aidosti alkuperäinen parantajien käyttämä hoitotapa kehitettynä vastaamaan nykyajan hoitotarpeisiin.

Koska koulun opettamiin hoitotekniikoihin yritetään "samaistua kuin se olisi sitä samaa" periaatteella, niin otteiden nimeäminen tekijänoikeuksilla on välttämätöntä, kuten myös hoitotavat. Hoitotavat vaativat teknistä harjaantumista, ne ovat silloin myös turvallisia ja kuten tiedetään ei suomalaisella jäsenkorjausmenetelmällä ole koskaan aiheutettu vahinkoa.

Suomen Jäsenkorjaajakoulun opettama menetelmä sisältää vanhemmat ja uudemmat, nykypäivän hoitotekniikat.

Nykypäivän selänhoitotekniikan nimi on KIERTO-PYÖRITYS-TEKNIIKKA ©. Nämä otteet on nimetty suomalaiseen jäsenkorjaukseen ja esitellään myös videoilla. Hoitotekniikan kehittäjä on pääkouluttaja Jari Sipilä.

Otteiden nimet ovat: Kierto-pyöritys-mobilisaatio© ja Kierto-rullaus-mobilisaatio©.

Koulusta valmistuneet jäsenkorjaajat ovat työllistyneet erittäin hyvin, moni on saanut oman asiakaspiirin ja luonut mieleisen työpaikkansa vapaana yrittäjänä. Koulu on saanut valmistuneilta oppilailta erityistä kiitosta opetuksen laajuudesta ja täsmällisyydestä, osaamisen varmuudesta otteissa, joka tulee suoraan käytännöstä, käytännön hoitoratkaisuina ja uusien löytöjen luotettavina hoitotapoina.

Onnittelut! Ensimmäiset Suomen Jäsenkorjaajakoulusta valmistuneet. Todistukset jakamassa jäsenkorjauksen opettaja Jari Sipilä.

Ensimmäiset todistukset luokka A tason jäsenkorjaajat

Osaajakoulutuksen todistukset Ensimmäiset todistukset perus- ja kehittymiskoulutuksesta.