Ilmoittautuminen

Koulutuksen voivat suorittaa kaikki suomalaisesta jäsenkorjauksesta kiinnostuneet ilman pohjakoulutusta. Ehkäpä löydät tästä kipinän uuteen ammattiin. #jäsenkorjaus.

Ilmoittautuminen koulutukseen: sähköpostilla: info@jasenkorjaajakoulu.com ( Käytä sähköpostiosoitetta omassa sähköpostissasi, tämä ei toimi suoraan linkkinä).

Kerro perustiedot itsestäsi; nimi, osoite ja puh.nro, ikä ja ammatti sekä mahdollinen aikaisempi kokemus alalta.

Ilmoita mikäli sairastat jotakin lääkitystä tarvitsevaa sairautta, esim. diabetes, tai terveydentilasi on muuten rajoittunut. Nämä eivät tietenkään estä kurssille osallistumista, mutta ne otetaan huomioon.

Koulutusmaksu on 185e /osa (sis. alv) / peruskoulutus.

Peruskoulutusosia on 10 kpl, ( tähän sisältyy syventävä osat ).

Syventäväkoulutus on kaksiosainen ja koulutusmaksu on 195e / osa.

Erikoistumiskoulutuksen koulutusmaksu on 210e /osa. EA1 suorittamisesta jokainen vastaa itse.

Ilmoittautuminen vahvistetaan koulutuspaikan varausmaksulla 185 euroa, jota ei palauteta ellet tule koulutukseen. Varausmaksu hyvitetään varsinaisesta koulutusmaksusta. Varausmaksu koskee vain ensimmäistä koulutusta, muutoin koulutusmaksu maksetaan osa kerrallaan koulutuksen jälkeen pankkisiirrolla.

Huom. koulutustilat ovat tuoksuvapaita. Monet kärsivät haju- ja partavesien aiheuttamista tuoksuallergioista. Älä laita hajusteita koulutukseen tullessa.

Ilmoittautuessa on luettava ja hyväksyttävä suomalaisessa jäsenkorjauksessa noudatettavat hoitosäännöt, jotka löytyvät sivuvalikosta.

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

Koulutusmateriaalit Jari Sipilä 2011, tekijänoikeudella suojattu.

Videoiminen/äänitallenteiden ja valokuvien otto koulutuksen aikana kielletty. Valokuvia voi ottaa luvan kanssa, kunhan se kuvattaville sopii.

Ilmoita, jos sinusta ei saa ottaa valokuvia julkaistavaksi koulutuksen aikana.

Koulutusaikataulut ilmoitetaan hyvissä ajoin oppilaille.

Suomen Jäsenkorjaajakoulu on maan ainoa virallisesti rekisteröity jäsenkorjaajakoulu