Vastaukset yleisimpiin kysymyksiin ja tiedusteluihin

Aivan enimmäiseksi katso sivustoa tietokoneella, tai laita puhelin asetuksista tietokonetilaan, että sivusto toimii moittettomasti.

Kysymyksistä osa on siirretty copypastella sähköposteista.

Huom, muista tiedusteluihin omat yhteystietosi; nimi, osoite ja puhnro. että saat vastauksen! Kukaan ei tunnetusti tahdo kekustella anonyymin sähköpostin kanssa.

"Haluaisin aloittaa jäsenkorjauskoulutuksen, mutta mihin ilmoittaudun ja miten?"

V: Ilmoittaudu info@jasenkorjaajakoulu.com sähköpostin kautta Ilmoittautuminen ( napauta tekstiä ). Ilmoittautumisen jälkeen saat ennakkomaksuohjeen ja maksettuasi olet mukana.

Mitä on suomalainen jäsenkorjaus?

V: Suomalainen jäsenkorjaus on ainutlaatuinen hoitomuoto, aito ja alkuperäinen jäsenkorjaus. Katso linkin kautta lisää https://www.jasenkorjaajakoulu.com/suomalaisen-jaesenkorjauksen-tulostettava-esite

"Katsoin koulutuspäivämäärät, alkaako alkeiskoulutus joka koulutuksen yhteydessä?"

V: Kyllä alkaa, voit siis aloittaa vaikkapa elokuussa, tai katsoa sopivan aloitusajan. Tällainen koulutusmalli on kehitetty Suomen Jäsenkorjaajakoulussa, se on ainutlaatuinen ja erittäin hyväksi havaittu. Sen suurimpia etuja ovat joustavuus, joka seuraa sinun kehityksesi kanssa samaa matkaa ja se ettei oppiminen pirstaloidu.

"Saako koulutuksesta siis viralliset pätevyydet/ammattin sekä todistukset koulutuksesta?"

Vastaus: Kyllä saa. Suomen Jäsenkorjaajakoulu on maan ainoa virallisesti rekisteröity jäsenkorjaajakoulu.

Koulutuksesta valmistuu: Suomalaisia jäsenkorjaajia ja Jäsenkorjaajamestareita, menetelmän nimi on Aito suomalainen jäsenkorjaus.

"Olisin kiinnostunut nyt ilmottautumaan koulutukseen. Onko tietoa jo vuoden 2021 koulutuspäivistä?"

Vastaus: Vuoden 2021 koulutuspäivät on ilmoitetettu etusivulla ja nykyisestä korona-tilanteesta johtuen ne ilmoitetaan koulutusosa kerrallaan.

"Ymmärsinkö oikein, että kurssille ei tarvitse koulutusta? Itselläni ei minkäänlaista koulutusta ole, mutta kiinnostus koulutukseen sitäkin suurempi."

V: Olet ymmärtänyt oikein, et tarvitse pohjakoulutusta. Vaikka joillakin olisi pohjakoulutusta, silti kukaan ei tiedä Aidosta suomalaisesta jäsenkorjausmenetelmästä yhtään sen enemmän, koska sitä ei opeteta muualla. Kaikki lähdetään samalta viivalta.

"Onko kyseisen koulutuksen koko hinta tuo 185€ / osa, vai minkä hintainen kokonaisuudessaan koulutus olisi?"

V: Koulutusosan hinta on tällä hetkellä 185e / osa. Esimerkiksi peruskoulutus /osa 1. maksaa 185e ja peruskoulutus /osa 2. maksaa 185e jne.

Vuoden 2021 uusiin aloituksiin tulee 2 osaa lisää hyvää tietoa, eli osia tulee olemaan kaikkiaan 12.

Koulutus on monimuotoa, ei pelkästään jokin viikonloppukurssi. Koulutusosa maksetaan aina vain osa kerrallaan, koko koulutuksen hintaa ei siistarvitse maksaa heti, vasta sitten maksetaan, kun osa on suoritettu. Kaikkiaan koulutus tulee maksamaan 12 x 185e = 2220 e. Siinä on kaikki.

Huom. Suomen Jäsenkorjaajakoulu ei peri mitään piilokuluja, kuten "pakollisia kertauskursseja" valmistumisen jälkeen, päinvastoin koulutuksen aikana oppilas voi saada liittymällä SelkäasemaTM henkilöjäseneksi huomattavasti edullisemman koulutuksen. SelkäasemaTM jäseneksi pitää anoa ja se sisältää muutamia ehtoja.

"Milloin on viimeinen ilmoittautumispäivä alkavaan koulutukseen?"

V: Viimeistään ennen koulutuksen alkamista.

"Mitä otan koulutukseen mukaan? "

V: Kynän ja paperia.

"Mitä tapahtuu, jos olen yhden koulutusosan poissa?"

V: Ei mitään, koska sinulla on varmasti silloin hyvin tärkeä meno. Et jää jälkeen mistään, sinua opetetaan juuri kuten koulutusosan sisältö on sillä hetkellä sinulle kuuluva. Näin koulutus pysyy eheänä eikä pirstaloidu.

"Jäsenkorjauksesta on nykyään runsaasti alalajeja, miten koulun opettama Aito suomalainen jäsenkorjaus eroaa muista?"

V: Tässä aluksi kymmenen erilaisuutta:

1. Ensimmäisenä on tietenkin oikea koulu, Suomen Jäsenkorjaajakoulu.

2. Jäsenkorjauksen ensimmäiset hoitosäännöt.

3. Jalan virheasennon loytäminen, joka muuttaa jalan mekaanista pituutta ja aiheuttaa lantiokorin kallistuman, kiertymän ja monet lonkan vaivat ja SI- nivelten lukkotilan. Tietysti tämän virheasennon korjaus on oma löytönsä jota ei ole koskaan aiemmin ollut havaittu.

4. Fasettilukkojen aukaisuun Kierto-Pyöritys-tekniikka.

5. Selän liikehoitoon nikamien Kierto-Rullaus-tekniikka.

6. Maan ensimmäiset tuoksuttomat hoitotilat ja koulutukset.

7. Unen laadun huomioiminen hoitamisessa.

8. Löydöt: 3 asentovirhettä, jotka yhteydessä noidannuoleen ja tietysti siihen pätevä hoito.

9. Täsmälliset hoitopaikat nikamaheijasteissa.

10. Tarkka alkututkimus hoidossa ja testaus sekä muutosten tarkistus lopuksi.

Huom. Hoitotekniikat ja niiden nimet ovat tekijänoikeuksin suojatut. ( Tekijänoikeudet jäsenkorjaaja Jari Sipilä ).

Koulutuksen kehittyminen:

Suomalaisen jäsenkorjausmenetelmän syntyessä v. 1994 ei ollut olemassa mitään näistä nykyään "jäsenkorjauksen" nimellä olevista muista menetelmistä. Silloin oli vain jäsenkorjaajia. Suomalainen jäsenkorjaus on edelläkävijä monella tapaa ja siihen yritetään samaistua kuin kaikki jäsenkorjaus olisi samaa, jopa koulun kehittämän " Jäsenkorjaajamestari " nimikkeen käyttämisen kautta, on surkeimmat yritykset. Ensimmäinen jäsenkorjauskoulutus jo vuonna 1996. Seuraavana vuonna 1997 lupa aloittaa ja valtion tukemana Suomen oloissa ensimmäisenä jäsenkorjaajan oppisopimuskoulutus. 2005 julkaistu ensimmäisen heijastekipujen kartta ja täsmälliset tavat hoitaa ne.

Lukemalla Suomen jäsenkorjaajakoulun sivustoa löydät monta syytä lisää aloittaa jäsenkorjauksen opiskelu Suomen Jäsenkorjaajakoulussa.

Ainoastaan Aidossa suomalaisessa jäsenkorjausmenetelmässä on hoitosäännöt ja jokaisen oppilaan on noudatettava niitä koulutuksessa ja työssään.

Aito suomalainen jäsenkorjaus on siitä erikoinen menetelmä, että siinä on parhaaksi kehitetyt hoitotavat.